25 Mart 2016 Cuma 12:41
1 Nisan itibarıyla ülkemizde 4.5 G kullanıma açılacak Android 4.5 G Ayarı Yapma

1 Nisan itibarıyla ülkemizde 4.5 G kullanıma sunulacak. 4.5 G hızından faydalanabilmek adına SIM kartın ve akıllı telefonun 4.5 G'ye uyumlu olması gerekiyor. Ayrıca tabii ki kullanılan cihazda ilgili ayarların yapılmış olmalı. Daha önce iPhone modelleri için 4.5 G ayarını rehber videomuzda anlatmıştık.

Bu rehberimize aşağıdan ulaşabilirsiniz.Android'de ise benzer ayarları yapmamız gerekiyor. Biz rehber videomuzda HTC One A9 modelini kullandık ancak benzer yönergeleri izleyerek farklı bir Android telefonla aynı ayarı yapabilmek mümkün.4.5 G ayarını açmak için cihazınızın ayarlar bölümüne gidin.

Daha sonra şebeke ayarlarının olduğu bölümde şebeke modu bölümüne girin. Burada 4G veya LTE olarak yazan seçeneğin seçili olması gerekiyor. Eğer sadece 3G veya 2G şebeke modu seçili olursa, cihaz 4.5G hızından faydalanamıyor.

Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizi Android 4.5 G ayarı yapma videomuzla baş başa bıraklım. İyi seyirler.

Son Güncelleme: 25.03.2016 12:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.