23 Haziran 2018 Cumartesi 14:18
12 Yaşındaki Çocuk Fortnite'a Babasının Kredi Kartından 400 Dolar Yatırdı

Dünya genelinde milyonlarca kullanıcı tarafından merak ve ilgiyle oynana Fortnite, Android hariç hemen hemen tüm platformlarda oynanabilir durumda.

Bu yaz sona ermeden Android ekosistemine de dahil olması beklenen Fortnite birçok farklı özelliği ve kendine has oynanış dinamikleriyle büyük ilgi çekiyor. Oyunu oynamak tamamıyla ücretsiz olmasına rağmen yeni ve şık kıyafetler, dans hareketleri ve aksesuarlar başta olmak üzere çok sayıda oyun içi satın alma seçeneği de mevcut.

Para 72 saat içinde harcandı!

İngiltere’de yaşayan 12 yaşındaki bir çocuk, Xbox platformunda oynadığı Fortnite’a babasının konsola kaydettiği kartı kullandı.

 Tyler Harrisonismindeki genç adam, 72 saatlik bir süreç boyunca 81 farklı oyun içi aksesuar satın alma işlemini sonuçlandırdı ve sonrasında babası ağır bir faturayla karşılaştı.

Baba Steve Harrison, daha öncesinde oğluna doğum günü hediyesi almak için konsol üzerine kartını kaydettiğini ve sonrasında silmeyi unuttuğunu belirtti. Baba Harrison, daha önce bankasına şüpheli işlemler gerçekleştiği takdirde bildirim almak istediğini söylediğini ifade etti ancak çocuğunun yaptığı işlemlere engel olamadı. Steve Harrison aileleri de dikkat etmeleri konusunda uyardı.

Son Güncelleme: 23.06.2018 14:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.