08 Şubat 2020 Cumartesi 19:09
48MP kameralı Huawei Modeli tanıtıldı!

Geçtiğimiz yıl ABD hükümetinin yaptırımlarına rağmen kullanıcı sayısı ve sattığı telefon sayısını arttıran Huawei, Y serisi için yeni bir model tanıttı.

48MP kameralı Huawei Y7p tanıtıldı! İşte fiyatı

Huawei Y7p adıyla tanıtılan telefon gücünü Kirin 710F yonga setinden alıyor. Bilindiği üzere 710F, Huawei’nin kendi üretimi olan yonga setlerinden biri.

Sistemini 4GB RAM ile destekleyen telefonun dahili depolama alanı 64GB. Dahili depolama alanı düşük gibi görünse de microSD kart desteği bu alanı 512GB gibi genişletme imkanına sahipsiniz.

Delikli ekran tasarımına sahip modelde HD+ çözünürlükte 6.39 inçlik IPS LCD ekran bulunuyor. 4000 mAh kapasitesinde, ortalamanın üzerinde bir pilden beslenen Huawei Y7p 10W hızlı şarjı da destekliyor.

Telefonun arka tarafına baktığımızda dikey olarak konumlandırılmış 3’lü ana kamera ile karşılaşıyoruz. Huawei Y7p'de 48MP’lik ana kameraya 8MP’lik ultra geniş açı ve 2 MP’lik derinlik kamerası ile destekleniyor. Ön yüzde ise 8MP’lik selfie kamerası bulunuyor.

Son olarak Huawei Y7p fiyatı ile ilgili bilgi verelim. Çinli üretici telefonun fiyatını 145 euro / 160 dolar olarak belirledi. İlk olarak Tayland’ta satışa sunulacak olan modelin global pazara ne zaman geleceği ise henüz netlik kazanmış değil.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.