07 Şubat 2019 Perşembe 17:21
5G Teknolojisinde Ciddi Tehdit!

Amerikalı teknoloji uzmanı, yazar ve aktivist Arthur Robert Firstenberg, bu sene hizmete alınması düşünülen 5G teknolojisinin doğal yaşamı kötü etkileyebileceğini ve insanlarda kanser dâhil tedavisi olanaksız hastalıklara neden olabileceğini öne sürdü.

Başlattığı bir online kampanya ile Birleşmiş Milletler, Avrupa Birliği ve Dünya Sağlık Örgütü gibi uluslararası organizasyonlardan 5G geliştirme uğraşlarının derhal durdurulmasını talep eden Firstenberg, İngiliz Daily Star gazetesine açıklamalar yaptı. 

“İNSANLAR BUNLAR YÜZÜNDEN HASTA OLMAYA BAŞLADI”

5G ile dünya yörüngesine 20 bin kadar uydu konuşlandırılmasının planlandığını ve Elon Musk’ın kasım ayında 12 bin uydu daha göndermek için resmi makamlardan onay aldığını söyleyen Firstenberg “Dünya genelinde her tarafta 5G antenleri kuruluyor ve bana gelen raporlara göre şu anda dahi insanlar bunlar yüzünden hasta olmaya başladı ve böcek popülasyonu da etkileniyor” dedi. 

Firstenberg şöyle devam etti:

“Bu global bir felaket olabilir. İlk uydular 1990'ların sonlarında cep telefonları için piyasaya sürüldü. Yörüngeye yerleştirilmeye başlandıkları günden sonra bunlara duyarlı insanlar çok hastalandı. ABD'de ölüm oranı da %5-10 yükseldi ve bazı kuşların uçamadığı kaydedildi. Bunu en fazla anlayan insanlar güvercin besleyenlerdi. Kuşlarını bıraktılar fakat geri dönen olmadı. Ve bu yalnızca 77 uydu içindi, bu nedenle 20 binden fazla uydu ihtimalinden çok korkuyoruz.”

Son Güncelleme: 07.02.2019 17:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.