17 Şubat 2017 Cuma 11:19
7 yaşındaki kız Google'a iş başvurusu yaptı CEO cevap verdi ?

Chloe, Google’a bilgisayar becerilerine sahip olduğunu ve “armut koltuklarda oturup, kaydıraklardan kayabileceği bir ofis”te çalışmak istediğini anlattı.
Google, çalışanlarına sağladığı renkli ve serbest çalışma ofisleriyle biliniyor.
Mektubunda tablet ve bilgisayar kullanabildiğini, okumayı, hecelemeyi, toplamayı ve bilgisayar oynamayı bildiğini anlatan Chloe, öğretmenleri ve ailesinin kendisini başarılı bulduklarını anlattı.

“Babam derslerimde ve öğrenmekte iyi olmaya devam edersem bir gün Google’da çalışabilebileğimi söylüyor” yazdığı mektubunda, iş başvurusunun nasıl bir şey olduğunu bilmediğini ama bu mektubun iyi olabileceğini düşündüğünü anlattı. Chloe mektubunu “Mektubumu okuduğunuz için teşekkürler çünkü daha önce sadece Noel Baba’ya mektup yazmıştım” diyerek bitirdi.

Son Güncelleme: 17.02.2017 11:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.