18 Mayıs 2016 Çarşamba 23:47
81 ilden birinde internet ücretsiz

Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Trafik Elektronik Denetleme Sistemi'nin (TEDES) kentte faaliyete girmesiyle ücretsiz internet kullanımına başlandığını bildirdi.

Uygulama sayesinde vatandaşların, internet erişimini rahatlıkla sağladığını belirten Yılmaz, "Avrupa ve Türkiye'de en geniş ücretsiz wifi internet kullanımı olan il vasfını kazanmış bulunmaktayız. Ünye, Fatsa, Altınordu, Perşembe ve Ulubey ilçemizde belirlediğimiz alanlarda kullanım yapılabiliyor. Mesela Altınordu ilçemizde 5 kilometre uzunluğunda ve 500 metre çapında bir alanda wifi'yi açtığınızda, Büyükşehir Belediyesi geliyor." dedi.


İnternete ücretsiz bağlanma konusunda gösterilen memnuniyetin kendilerini mutlu ettiğini dile getiren Yılmaz, "Büyükşehir Belediyesinin ücretsiz sunduğu bu uygulama Ordulu hemşehrilerimiz tarafından beklediğimiz gibi çok yoğun ilgi gördü. Bu hatla birlikte 750 bin nüfuslu Ordu'da aylık bir milyonun üzerinde ziyaret yapıldı. Bu anlamda da şehir insanımızın teknolojiye ve bu tür imkanlara yatkın olduğunu görmüş olduk." diye konuştu.

Yılmaz, internet ağına filtre edilmiş yasal sınırlar içinde bağlanabildiğini vurgulayarak, "Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü onaylı bu hizmeti Ordulu hemşehrilerimiz tarafından en üst şekilde kullanması bizleri yerel yöneticiler olarak mutlu olduk. Bu çerçevede TEDES'in vermiş olduğu bir hizmeti hemşehrilerimiz tarafından bu şekliyle takdir edilmesi ve gelişerek büyümesi, hatta model olması bizleri memnun etti." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 18.05.2016 23:54
Anahtar Kelimeler:
81 IlInternet ücretsiz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.