26 Nisan 2018 Perşembe 11:36
Ağrı Yılmaz Hatunoğlu Anadolu Lisesi Tübitak Bilim Fuarı Açtı

Ağrı Merkez Yılmaz Hatunoğlu Anadolu Lisesi hemen hemen Türkiye'nin her yerinde düzelenen Tübitak 4006 Bilim Fuarı'nı 70 öğrenci ve 35 öğretmenle birlikte Ağrı'da açtı.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Turan ile Ağrı Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Murat İbik'in katılımlarıyla açılış gerçekleşti. Yanı sıra Ağrı Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri çeşitli okulların okul müdürleri ve Yılmaz Hatunoğlu Anadolu Lisesi öğrencilerinin velileride açılışta katılım sağladı.

Öğrencilerin Bilim'e yönelmesinde büyük etkisi olan öğretmenlere seslenen Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Murat İbik:

"Öğrencilerin Bilim'e yönelmesi bizler için geleceğimiz için büyük önem taşımaktadır. Ülkemizin Bilim açısından daha ileri gitmesi için bu tür fuarların daha fazla desteklenmesi gerekiyor" diyerek, Tübitak 4006 Bilim Fuar'ında projelerini sunan öğrencileri tebrik etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Turan Fuarı gezerek projelerini sunan öğrenciler ile eğlenceli vakit geçirdi ve hepsini tebrik etti. Başarılarının devamını diledi.

Okul Müdürü Burhanettin Budak ve Proje Yürütücüsü Murat Çiçek, katılım sağlayan, İl Milli Eğitim Müdürü, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri ile Çeşitli Okul Müdürleri teşekkürlerini iletti.

Proje Yürütücüsü Murat Çiçek: "Projede görevli olan bütün öğrencilere, Danışman Öğretmenlere, Okul idaresine, gönüllü olarak yer alan okulun diğer öğretmen ve öğrencilerine teşekkürlerini iletti."

Proje hatıra fotoğrafları çekimi ile son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.