21 Temmuz 2017 Cuma 16:29
Akıllara Zarar Nokia 8 Akıllı Telefonu

Günümüzden bir 10 – 15 sene öncesinde cep telefonu pazarını neredeyse tekeline geçiren Nokia, sonrasında ise hayli zor günler geçirmişti. İflasın eşiğindeyken önce Microsoft, ardından da HMD Global tarafından satın alınan köklü şirket, şu aralar tekrardan güç kazanma çabasında.

En son Mobil Dünya Kongresi’nde orta segmente hitap eden 3 farklı akıllı telefon modeli ile karşımıza çıkan Finliüretici, şu aralar amiral gemisi modeli üzerinde çalışıyor. Fakat Nokia’nın hedefleri bununla da sınırlı değil. Zira ortaya çıkan yeni bir rapora göre, müşteri kitlesini genişletmek isteyen Nokia, giriş segmentideki modellere de yoğunlaşmış durumda. Çin kaynaklı raporda Finli üreticinin Nokia 2 isimli yeni bir model üzerinde çalıştığından bahsediliyor.

Nokia 2 gücünü Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 212 yonga setinden alacak. En azından şimdilik sızdırılan bilgiler bu yönde. Tasarım anlamında Nokia 3 ile aynı hatlara sahip olan Nokia 2’nin ilk etapta, gelir seviyesi düşük bölgelerde satışa sunulması planlanıyor.

Son Güncelleme: 21.07.2017 16:31
Anahtar Kelimeler:
Akıllı TelefonNokia 8
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.