14 Nisan 2018 Cumartesi 16:50
Altın Renkli İphone X Resimleri Sızdı

iPhone X için kullanıcılara uzay grisi ve gümüş olmak üzere yalnızca iki farklı renk seçeneği sunan Apple'ın, yeni bir renk seçeneği üzerinde çalıştığı öğrenildi. FCC tarafından sızdırılan altın renkli iPhone X dikkat çekmeyi başardı.

Apple çalışanlarının sızdırdığı iddia edilen altın renkli iPhone X, Federal İletişim Komisyonu (FCC) tarafından internete yüklendi. Kısa süre içerisinde pek çok teknoloji meraklısının ilgisini çeken bu görsellerdeki iPhone X'un, iPhone 8 Plus'a çok benzediği ifade ediliyor. Hatta altın renkli tasarımda aynı arka kapağı kullandığı düşünülen Apple'ın en büyük farkı ekranda oluşturduğu belirtiliyor. Çünkü altın renkli iPhone 8 Plus'ta çerçeveler beyaz iken iPhone X'un çentiği siyah. Bunun dışında bu iki modelin birbirine bir hayli benzediğini belirtmek gerekiyor.

Ayrıca bu renk seçeneğini tanıtım sırasında sunmayan Apple için birkaç dedikodu yapılmaya başlandı. Bazı kullanıcılar altın renkli iPhone X’in üretim aksaklıkları nedeniyle rafa kaldırıldığını dile getiriyorken bazıları ise, Apple'ın iPhone X'u tekrardan gündeme getirmek için yeni bir renk seçeneğini tercih ettiğini söylüyor. 

Son olarak geçtiğimiz günlerde kırmızı renkli iPhone 8 serisini duyuran Apple'ın eski modellerini yeni renk seçenekleriyle sunması alışılmış bir durum. Yani bu fotoğraflardaki iPhone X'u yakında raflarda görürsek şaşırmamak gerekiyor.

Son Güncelleme: 14.04.2018 20:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.