23 Mart 2015 Pazartesi 23:57
Android'e yeni bir özellik ile daha fazla kolaylık

Android işletim sistemi ile beraber başarılı kullanıcı sayısına sahip olacak Android 5.0 ile başarılı kullanıcı sayısına sahip olacak.
 
Aldığınız akıllı telefonun elinizdeyken kapanıp kilitlenmesi birçok kişiyi rahatsız edebilir. ileriki zamanlarda Google sizi bu dertten kurtaracak..


Bazı Android Police okuyucunun söylediğine bakılırsa, Lollipop yüklü telefonlarının Smart Lock güvenliği, artık bir "vücut üstünde" algılayıcısı özelliğini barındırıyor. Bu hareket algılayıcısı tabanlı özellik, Android telefonunun elinizde veya cebinizde bulunduğu zamanlarda kilitlenmesini engelliyor. Mesela telefonunuz elinizdeyken ve bir şeyler okurken ekranın bir anda kararıp telefonun kitlenmesi sıkıntısı ortadan kalkacak.


Bu özelliğin ne zaman geleceği ise henüz belirsiz. Google, bu özelliği, yazılım güncellemeleri yerine, yavaş bir şekilde Google Play Hizmetleri üzerinden kullanıcılara sunacak. Bu yüzden de doğru zamanda ayarlarınıza bakmadan özelliğin size de sunulup sunulmadığını öğrenemeyebilirsiniz

Son Güncelleme: 24.03.2015 00:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.