05 Aralık 2017 Salı 22:58
Android'in Yeni Sürümü Yayınlan'dı !

Kısa bir süre sonra, Pixel ve Nexus telefon sahiplerinin almaya başlayacağı güncellemenin neler getirdiği ise şu anda genel anlamda biliniyor.

İşte Android Oreo 8.1'in getirdiği yeni özellikler;:

Özel Sinir Ağları API'si geliştirmesi.

Pixel Visual Core geliştirmesi. Üçüncü taraf geliştiricilerin makine öğrenimi ve görüntü işleme için Google'ın ilk özel tasarlanmış eş-işlemcisi (Pixel 2 ve Pixel 2 XL'de mevcuttur) artık mevcut. Android Kamera API'sını kullanan uygulamalar HDR + 'da çekebilecek.

Daha güvenli gezinme için geliştirmeler. Bu özellik, uygulamaların bilinen kötü URL'lere gidebilecek WebView girişimleri algılamasını sağlayacaklar.

Uygulamalar artık saniye başına bir bildirim uyarı sesi ile sınırlandırılmıştır.

Hızlı Ayarlar'daki Bluetooth pil göstergesi geliştirildi. Telefonunuza bir Bluetooth aygıtı bağlıysa, Hızlı Ayarlar gölgesinden ne kadar pil kaldığını görebilirsiniz.

Otomatik doldurma geliştirmeleri yapıldı.

Parmak izi tarayıcının güvenlik geliştirmesi yapıldı. Kullanıcılar, cihazın kilidini açamayan herkesi kayıtsız parmak iziyle defalarca kilitleyebilecek.

Piksel 2 ve 2 XL Ayarları'nda Görüntü sekmesine Renkler menüsü eklendi. Üç seçenek mevcut - Doğal, Yükseltilmiş ve Doymuş.

Nexus 5X'in hoparlörüyle ilgili bir sorun düzeltildi.

Video oynatmada Pixel 2/2 XL ses distorsiyonu ile ilgili bir sorun düzeltildi.

Hamburger ve bira emojisi için düzeltmeler yapıldı

Son Güncelleme: 05.12.2017 23:26
Anahtar Kelimeler:
AndroidSürümOreo
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.