21 Ekim 2016 Cuma 11:08
Apple Barcelona MWC 2017'de yerini ayırttı !

Samsung, Sony, LG, HTC, vb. dünya devi markaların genellikle akıllı telefon ve bilgisayar gibi en yeni teknolojik ürünlerini MWC (Mobil Dünya Kongresi) ve IFA (Tüketici Elektroniği Fuarı) gibi büyük uluslararası kongre ve fuarlarda tanıtıyorlar ve akabinde tanıtıkları ürünlerin satışlarına başlıyorlardı. Ancak ne var ki, sektörün en büyüklerinden biri olarak kabul edilen Apple, bu fuar ve organizasyonların hiçbirinde yer almıyordu.

Apple teknoloji fuarlarına katılmasa da, her piyasaya sürdüğü ürünüyle büyük ses getirmeyi başarıyordu. Apple en son 2000‘li yılların başlarında bir teknoloji fuarına resmi olarak katılmıştı. Fuarlara katılma konusunda görünüşe göre karar değiştirdiği gözlenen Apple, 2017‘nin Şubat ayında Barselona’da düzenlecek MWC 2017‘nin katılımcıları arasında yerini almış olarak gözüküyor.

LG G6 ve Samsung Galaxy S8 gibi amiral gemisi modellerini göreceğimiz Mobil Dünya Kongresi‘nde Apple’ın da yer alacak olması oldukça sevindirici ve bir o kadar da heyecan verici bir haber. Katılım detaylarına baktığımızda Apple’ın standının, App Planet olarak adlandırılan, yani sadece mobil cihazların yazılımına yönelik ürünlerin sergilendiği alanda olacağını görüyoruz.

Buradan yola çıkarsak, Apple’ın MWC 2017‘de bir ürün duyurusu yapmayacağı zaten aşikar olmasıyla birlikte, Apple Music veya farklı bir mobil uygulamayla MWC 2017’de yer alacağını ve ses getirmeyi düşündüğünü söyleyebilirim.

Son Güncelleme: 21.10.2016 11:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.