10 Ocak 2017 Salı 11:35
Apple bu yıl hangi telefonla geliyor

2016 kötü bir yıl olmasa da, Apple için çok iyi bir yıl olduğu söylenemez. Bazı ürünleri için beklentileri karşılayamayan marka, rekabet ortamında rakiplerinin kendine yaklaşmasına izin verdi. Ancak 2017 Apple için büyük bir fırsat yılı gibi gözüküyor. Dünya markası bu yıl piyasaya çıkaracağı eşsiz cihazlarla herkesi şaşırtmayı planlıyor.

iPhone 8gelmiş geçmiş en iyi akıllıtelefonolmaya aday

2017, iPhone serisinin 10 yaşına bastığı yıl olmanın dışında, bir iddiaya göre iPhone 8'in de piyasaya çıktığı yıl olacak. Bu yılın en çok beklenen ürünü olmaya aday olan iPhone 8, Apple'ı sınırları zorlamaya itecek gibi görünüyor.

Apple'ın üzerindeki beklentileri daha bile yükseğe çıkaran etken ise iPhone 7'nin satış oranlarının yüksek olmasına rağmen, bir çok kritik tarafından hayal kırıklığı olarak nitelendirilmiş olması. Ayrıca Samsung'un yaşadığı Galaxy Note 7 fiyaskosuna rağmen Apple'ın Samsung'u geçememesi de önemli

Tabii ki Apple, sırayı bozmadan, iPhone 7S ile de karşımıza çıkabilir. Ancak yeni iPhone 7S de olsa, 8 de olsa, 10. yıla yakışır bir telefon olmak zorunda.

iPad, bir dizüstü bilgisayarda veya masaüstünde bulabileceğiniz hemen hemen aynı işlevleri ve özellikleri tek bir tablette sunduğu gerçeği göz önüne alındığında, Apple'ın geliştirdiği en büyük ürünlerden biri oluyor. Üzerindeki beklenti de azımsanacak gibi olmayan cihazın yeni modelleri, iddialara göre ilkbaharda piyasaya çıkacak.

Son Güncelleme: 10.01.2017 11:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.