06 Mart 2015 Cuma 16:25
Apple, Daha Büyük Bir iPad Modeli Üzerinde Çalışacak

Güneşin doğmasıyla birlikte Apple tarafından haberler gelmeye devam ediyor. Amerika merkezli finans ve haber gazetesi Wall Street Journal’ın haberine göre şirket, iPad modeline oranla daha büyük bir iPad modelini piyasaya çıkaracak. 

Dünyaca ünlü gazeteden gelen bu haber tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Söylenene göre Apple, 12,9 inçlik iPad Pro’yu USB 3.0 bağlantısıyla piyasaya çıkaracak. Ultra yüksek çözünürlüklü ekran ve stereo hoparlörlerle geleceği ise cihaz hakkındaki sınırlı bilgilerin arasında yer alıyor. Şuanda internet ortamında söz konusu cihaza ait konsept çalışamalar bulunuyor ancak yine de bu fotoğraflara bakarak cihazın nasıl bir görünüme sahip olacağını tahmin etmek mümkün olabilir.

Son Güncelleme: 06.03.2015 16:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.