25 Mart 2016 Cuma 11:37
Apple Music Yeni Özellikler ile Güncellendi

Apple, çevrimiçi müzik platformuna Apple Music uygulaması ile geçtiğimiz yıl giriş yapmıştı. Uzun bir süreden sonra Türkiye'de de hizmet vermeye başlayan Apple Music; Apple'ın cihazları başta olmak üzere iOS, Android, Windows ve Mac tabanlı işletim sistemine sahip cihazlarda kullanılabiliyor.

Apple Music için Google Play Store'da uygulama yayınlayan Apple, uygulamasına yeni özellikler kazandırmak için dün bir güncelleme yayınladı. Android için Apple Music uygulamasına gelen güncelleme ile işletim sisteminin tüm nimetlerinden yararlanılıyor.

Android kullanıcılarının olmazsa olmaz "Widget" özelliğini artık Apple Music de destekliyor. Apple Music Widget ile ana ekran üzerinden müzik kontrollerine ulaşabilirsiniz. Müzik değiştirme ve müzik görüntüleme özelliğini barındıran bu Widget'ın iOS'e gelmeyecek olması, iOS kullanıcıları için kötü bir durum.Apple Music güncellemesi ile ayrıca uygulamada yaşanan sorunlar da düzeliyor. Eğer Apple Music'i Android'de 3 ay boyunca ücretsiz olarak denemek istiyorsanız aşağıdaki bağlantıyı kullanarak uygulamayı indirebilirsiniz.

Son Güncelleme: 25.03.2016 11:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.