01 Aralık 2016 Perşembe 23:01
Apple'den Büyük Kayıp!

Apple'ın 5 milyar dolarlık yeni kampüsü tamamlanmak üzere. Matthew Roberts'ın drone'uyla çektiği videoda kampüsün en son durumunu görebiliyoruz. 

İnşaat alanında sadece bir tane çalışan vinç kaldı. Ayrıca Apple'ın yukarıdaki fotoğrafta görebileceğiniz meşhur toprak piramidi de manzarayı tamamlamak için kampüsün etrafına dağıtıldı ve aşağıdaki fotoğrafta görüldüğü gibi ortadan kalkmış oldu. Apple'ın CEO'su Tim Cook çalışanlarına "Uzay gemisi" kampüsünün2017'nin başlarında açılacağını söyledi.

Ancak Kaliforniya belediyesi, geçen ay projenin gecikeceğini ve 2017'nin ikinci çeyreğinde tamamlanacağını açıklamıştı. Açılış tarihi bir kaç ay gecikse de, bu kampüs Apple'ın büyük başarısının sembolü olarak yıllarca ayakta duracak.

Son Güncelleme: 01.12.2016 23:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.