05 Kasım 2016 Cumartesi 17:20
Apple'ın Yeni MacBook Pro'su, Sınıfta Kaldı!

Apple'ın yeni MacBook Pro'sunda neredeyse tüm parçalar birbirine tutkalla yapıştırılmış, vidalanmış ve parçalara erişim engellenmiş durumda. MacBook Pro'nun içini açarsanız kişisel girişimler sonucunda geri toplamak için sınıfta kalmanız olası. En azından, ünlü "parçalama" ekibi iFixit, böyle söylüyor.

Apple'ın yeni nesil MacBook Pro'larından 13 inç'lik modeli parçalarına ayıran iFixit ekibi, gördükleri karşısında şok olmuş. Apple'ın parçaları birbirine tutturmak için tutkal (yapıştırıcı) kullandığını kağıda döken iFixit ekibi, parçaların sökülmesini çok zor bulduğu için MacBook Pro'ya, tamir edilebilirlik konusunda 10 üzerinden 2 vermiş.

Parçalama aşamasında tek olumlu düşünce ise, trackpad'i çıkartmak için pili yerinden sökmeye gerek olmaması. Bunu dışında SSD'nin halen tam boyutlu olmaması, gereksiz noktalara vida konumlandırılması ve pilin çıkartılmasının fazlasıyla zor olması gibi sebeplerle yeni MacBook Pro, sınıfta kalmaktan kendini kurtaramamış.

Son Güncelleme: 05.11.2016 18:23
Anahtar Kelimeler:
AppleIPhoneIOSProMacBook
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.