17 Aralık 2016 Cumartesi 17:01
Artık Vine Yok!

Twitter'ın 2013 yılında kullanıma sunduğu ve kısa süre içinde dünya çapında müthiş bir popülariteye ulaşan mobil uygulama Vine'ın geçtiğimiz aylarda kapatılacağı duyurulmuştu. Vine tarafından yapılan açıklama şu şekildeydi:
 

"Uygulama, web sitesi ya da çektiğiniz Vine'lar bugün hiçbir yere gitmiyor. Onlara değer veriyoruz ve bu işi doğru bir şekilde yürüteceğiz. Vine'larınızı indirebileceksiniz. Siteyi açık tutacağız çünkü şimdiye kadar yapılan bütün Vine'lara ulaşılabilmesinin önemli olduğunu düşünüyoruz. Sitede ya da uygulamada herhangi bir değişiklik yapılmadan önce haberdar edileceksiniz."


Birçok kişinin 6 saniyelik video çekerek ünlü olduğu hatta sinema filmlerinde ve dizilerde boy göstermesini sağladığı Vine uygulaması artık başka bir boyuta geçiyor. Uygulamayı tam manasıyla bitirmeyecek olan Twitter, Vine Camera ismi altında devam edecek.

Ocak 2017 itibarıyla kullanıma sunulacak olan Vine Camera yine eskiden olduğu gibi 6 saniyelik video çekecek. Fakat çekilen videolar Vine platformu üzerinden paylaşılamayacak. Sadece telefona indirilebilecek veya Twitter üzerinden paylaşım yapılabilecek.

Vine platformu kısa video çekerek kısa yoldan üne kavuşmak için etkili bir yöntemdi. Videoyu Vine'dan çekip paylaşımı Twitter üzerinden yapmak, sosyal medya fenomenlerini tabii ki olumsuz olarak etkileyecektir.

Son Güncelleme: 17.12.2016 17:07
Anahtar Kelimeler:
YÖKARTIKTeknolojiVine
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.