19 Kasım 2017 Pazar 14:42
ASELSAN Neden Sürekli Hedef Tahtası!?

Savunma sanayisindeki millileşme atağımızda en büyük adımı hiç şüphesiz aselsan atmaktadır. Son yıllarda iç ve dış saldırılarda kullanılan milli silahlarımızın geliştirilmesi ve TSK envanterine eklenmesi konusunda en büyük katkı esalsan'dan gelmektedir. Durum böyle olunca Türkiye'düşmanı olan tüm ülkeler tarafından hedef tahtasına aselsan oturtulmuş durumdadır.

Aselsan Neden Hedef Tahtası Oldu

Rusya ile imzalanan S-400 anlaşması ve savunma sanayisinde milli firmalarımızın büyük bir yükselişe geçmeleri ABD tarafını bir hayli kızdırdı. NATO dahil müttefikimiz ve düşmanız olan tüm ülkelerden S-400 füzelerinin Rusya'dan alınmasına çok büyük tepkiler geldi. 

Halkbankasına yapılan operasyonların ardından ASELSAN hisselerinin de düşman ülkelerin hedefinde olduğu çok bariz ortadadır. Türkiye'nin Küresel dev olma yolundaki en büyük kozu olan aselsan firmasına yönelik itibarsızlaştırma operasyonları daha şimdiden başlamış durumdadır. Türk silahlı kuvvetlerini güçlendirme vakfının aselsan hisselerinde yüzde yaklaşık yüzde 84 payı bulunmaktadır. Şirket hisselerinin kalan kısmı ise Borsa İstanbul'da işlem görmektedir. 

Son Güncelleme: 19.11.2017 14:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.