04 Ağustos 2015 Salı 10:58
Asus Marka Tabletler

Asus Marka Tabletler

Asus, bilgisayar kullanıcıları arasında yakından bilinen ve sektörde de kalite ile dayanıklılığın sembolü olarak görülen bir marka. Son zamanlarda diğer sektörlere de giriş yapan Asus, bu prestijli geçmişini tablet modellerine de taşımayı başarıyor.

Ürettiği tablet modelleri de, rakiplerine kıyasla düşük fiyatlı ancak üstün performanslı oluyor. Asus tablet deyince temel olarak iki model düşünmemiz gerekiyor: MemoPad ve Nexus. Memopad, Asus tablet modelleri için kullanılan esas serinin ismi sayılıyor.MemoPad serisi rakiplerinden farklı olarak donanımında Intel işlemci ve çipsetleri kullanıyor. Intel, uzun zamandan beri planladığı tablet ve cep telefonu sektörüne girme işini Asus ile başlatıyor. Kampanya amaçlı olarak, fiyatlarını da gayet düşük tutuyor.MemoPadserisindeki tabletlerin fiyatları bu nedenle rakiplerinden daha düşük, ancak performansları da daha yüksek.

Bu nedenle Memopad serisi, fiyat/performans oranının yüksekliği ile dikkat çekiyor. Nexus modeli ise, Asus’un Google için tek seferliğine ürettiği özel bir model. Bu tabletin donanımı ve tasarımı bizzat Google tarafından belirleniyor ve her sene de farklı bir marka üretiyor. Asus’un ürettiği,Nexus 7 modeli olarak geçiyor. Üzerinde Asus markası bulunsa da, bir Asus tablet değil bu, aynı zamanda biraz da eskimiş bir model sayılıyor. Belirttiğimiz gibi, asıl Asus tabletler MemoPad markasıyla satılıyor.

Son Güncelleme: 01.09.2016 16:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.