11 Mayıs 2016 Çarşamba 13:43
Atatürk Üniversitesi 3. Öğrenci Proje Günleri

ERZURUM (AA) - Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesince düzenlenen 3. Öğrenci Proje Günleri kapsamında 68 proje sergilendi.

Mühendislik Fakültesi öğrencileri hazırladıkları projeleri, bu yıl üçüncüsü düzenlenen etkinlikle sergileme fırsatı buldu. Fakülte yerleşkesinde gerçekleştirilen proje sergisinde, yaklaşık 250 öğrenci, 68 projeyle yer aldı.

Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yaşar Totik, serginin açılışında yaptığı konuşmada, insanların ihtiyaçlarını gideren sorunlarını en aza indiren mesleklerden birinin de mühendislik olduğunu söyledi.

Yeni bir ürünün orta konulmasındaki safhalar hakkında bilgi veren Totik, "Bu proje şenliğinde bugün yeni ürünlerin ilk aşamasından başlayıp son aşamasına kadar olan prototip ürünleri üreterek, sizlerin beğenisine sunduk. Bu ürünleri arkadaşlarımız, 4 yıl boyunca görmüş olduğu teorik dersler sonucunda ürettiler. Bu geleneksel hale geldi ve önümüzdeki dönemlerde de bu devam edecek. Arkadaşlarımız şunu ispat ettiler ki fırsat verilmesi halinde neler yapabileceklerini gösterdi." dedi.

Proje sergisi yarın gün sonuna kadar açık kalacak.

Son Güncelleme: 22.08.2016 12:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.