26 Kasım 2016 Cumartesi 13:40
Black Friday indirimi merakla bekleniyor ? İndirim Günleri Belli Oldu

 

Black Friday yani Kara Cuma fırtınası tüm hızıyla sürüyor. Türkiye'de Efsane Cuma olarak da dillendirilen Black Friday'da şirketler ciddi oranlarda ürünlerinde indirime gitti. Apple ürünlerinde indirime giderken, Steam de Black Friday'i unutmadı ve oyun fiyatlarını kayda değer bir oranda düşürdü. Kara Cuma indirimleri bir hafta süresince devam edecek. İşte Black Friday (Kara Cuma) indirimiyle ilgili tüm detaylar...

Black Friday diğer adıyla Kara Cuma veya Efsane Cuma indirimleri başladı; indirimler dolayısıyla Apple başta olmak üzere pek çok şirket kendi belirledikleri oranla ürünlerinde ciddi indirimlere gitti. Müşterilerin indirimlerden faydalanabilmek için mağazalarda izdiham yarattığı indirim günlerinden olan Kara Cuma'da pek çok Steamoyunlarına çok daha uygun fiyatlarla sahip olunabilecek. Peki, Steam indirimine giren oyunlar hangileri ve fiyatları ne kadar? Black Friday indirimi ne zamana kadar devam edecek?

BLACK FRIDAY (KARA CUMA) İNDİRİMİ YAPAN DÜNYA DEVLERİ

Microsoft Xbox oyun konsolu üzerinden birçok oyuna Black Friday (Kara Cuma) indirimi uyguladı. Fiyatlar bakın ne oldu? 

Battlefield 1: Normal üyelere %25, Gold üyelere %33 indirim
FIFA 17 : Normal üyelere %30, Gold üyelere %40 indirim
NBA 2K17: Normal üyelere %20, Gold üyelere %30 indirim
GTA V: Normal üyelere %40, Gold üyelere %50 indirim
Forza Horizon 3: Normal üyelere %35, Gold üyelere %35 indirim
The Division : Normal üyelere %30, Gold üyelere %40 indirim

Oyun devi Steam de yüzbinlerce oyunun içinden popüler oyunların fiyatlarını kırdı. İşte Steam'de Black Friday sonrası indirimli oyun fiyatları:

DOOM: 72 TL

Tom Clancy's Rainbow Six Siege: 65 TL

Fallout 4: 59 TL

Counter-Strike: Global Offensive: 16 TL

The Elder Scrolls V: Skyrim: 10 TL

Son Güncelleme: 26.11.2016 13:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.