29 Temmuz 2016 Cuma 14:49
Blackberry DTEK50  İle Piyasa'da Bende Varım Diyor

Mobil sektörde son dönemlerde oldukça sıkıntılı bir süreçten geçen Blackberry piyasada yeniden tutunabilmek adına yeni modelleri ile şansını deniyor. Geçtiğimiz yıllarda Priv adı verilen modeli ile piyasaya yeniden giriş yapan ve bu konuda iyi bir gelişme yaşayan Blackberry yeni modeli ile birlikte piyasadaki durumunu daha da iyileştirmek istiyor

DTEK50 Sahneye Çıkıyor

Konuyla ilgili yapılan açıklamalarda yeni telefon modelinin tanıtımı gerçekleştirilirken DTEK50 adı verilen telefon modeli özellikle güvenlik konusunda önceliği bulunan kişilere yönelik oldukça önemli avantajları barındırıyor. Yapılan açıklamalarda çok güvenli olduğu ve bugüne kadar yapılan en güvenli modelin DTEK50 olduğu ifade edilirken telefonda özel bir şifreleme sisteminin kullanıldığı belirtildi.

Şifreleme İle Güvenlik Sağlanıyor

Özel şifreleme sistemi sayesinde kişilerin tüm bilgilerinin şifrelendiği ve üçüncü kişiler tarafından herhangi bir şekilde erişime kapatıldığı belirtilirken bu durum pek çok kişi için oldukça cazip bir durum yaratıyor. En ince ve en güvenilir telefon olarak tanıtımları gerçekleştirilen DTEK50 modelinin piyasada ne kadar ilgi göreceği merak edilirken yapılan tanıtımlarda telefon ile ilgili tüm özellikler de paylaşıldı.

DTEK50 Özellikleri Neler?

5.2 inç ekran

7.4 milimetre incelik

13 megapiksel arka kamera 

Son Güncelleme: 30.07.2016 11:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.