01 Ekim 2019 Salı 20:35
Call of Duty Mobile Çıktı! Nasıl İndirilir? Hangi Oyun Modları Var?

Sevilen oyun serisi Call of Duty yeni oyununu piyasaya sürdü. Ancak bu defa bilgisayar ve Play Station için değil mobil kullanıcılar için piyasaya çıktı.

Call of Duty Mobile nasıl indirilir?

Call of Duty: Mobile, diğer uygulamalar ve oyunlar gibi Android ve iOS için App Store ve Google Play Store üstünden ücretsiz indirilip, oynanabiliyor. Oyun Gameloop Android emülatörü ile bilgisayar üzerinden klavye ve mouse desteği ile oynanabiliyor.

Call of Duty Mobile’da hangi haritalar bulunacak?

Call of Duty: Black Ops ve Call of Duty: Modern Warfare oyunlarının efsanevi haritaları oyunda yer alıyor. Bu haritalar ilk kez ücretsiz olarak kullanıma açılacak. 100 kişilik Battle Royale hayatta kalma haritasında oynanabiliyor.

Call of Duty Mobile’da hangi modlar var?

Call of Duty: Mobile'ı oynarken bir sürü ünlü karakter, silah, kıyafet ve skor serisinin kilidi açılıyor. Ayrıca, teçhizatı kişiselleştirmek için kullanılabilecek tertibat parçaları da var. 5v5 takımlar halinde maçlar, cephe hattı, herkese açık, ara ve yok et, keskin nişancı kapışması ve Battle Royale gibi çok oyunculu PvP modları oyunda yer alıyor.

Son Güncelleme: 01.10.2019 20:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.