12 Ağustos 2017 Cumartesi 18:36
Çin Malı Tablet Bataryaları Tehdit Saçıyor !

Ağrı'da Tabletin İçinden Çıkan Batarya Görenleri Şok Etti  

Ağrı'da sıklıkla karşılaşın bir durm haline gelen , ama esasen tüm telefon tablet vb.. cihazlarda karşılaşılan bir sorunda bataryanın şişmesi hatta patlaması.

Aksa Bilgisayar Teknik Servis Yetkilisi Canip ASLAN yaptığı açıklamada , "Çin Malı diye tabir ettiğimiz bu bataryalarda sıkça karşılaşmaktayız.

Bu tarz durumların yaşanmaması için Modellerin kendi şarj aletlerinin voltaj ve amper değerlerininde belirtildiği orijinal şarj aletleri kullanılmalıdır. pil boyutları tüm cihazlarda farklılık gösterebilirken, şarj aletleride farklılık gösterir. uzun süreli şarj'dan ve cihazları şarjda iken kullanmaktan kaçınılmalıdır dedi.

Ayrıca batarya şarj göstergesi belli bir seviyeden sonra ilerlemiyor ise bu bataryanın arızalı olduğunu gösteren bir uyarıdır. Aksa Bilgisayar olarak her zaman orjinal yedek parça öneriyoruz.

 

agri.jpgagri-001.jpgagri-002.jpgagri-003.jpg

 

Son Güncelleme: 12.08.2017 19:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.