28 Kasım 2016 Pazartesi 17:20
Citroen C3 teknolojide çığır açtı! Fiyat Çok Şaşırtacak ?

 2017 hedefimizi ise yeni C3'ün de katkısıyla 30 bin adetlik  satış olarak öngörüyoruz" - "Kasım ayında pazarın beklentilerin üzerinde  gerçekleşeceğini, 2016 yılı toplam Otomobil ve hafif ticari araç pazarının ise 1  milyon adedin üzerine çıkacağını tahmin ediyoruz" 

"Gelecek yıl yeni ÖTV yapısının etkisiyle pazarda segmentlerin paylarında farklılıklar, satışlarda alt  segmentlere doğru kaymalar olacaktır. Bu doğrultuda toplam pazarda 2016'ya göre  bir miktar azalma gerçekleşeceğini öngörebiliriz"                

Citroen Türkiye Genel Müdürü Bahattin Tatoğlu, entegre  kameralı yeni C3'ün de katkısıyla Türkiye'deki pazar paylarını yüzde 2,8'den  yüzde 3,5-4 bandına çıkarmayı planladıklarını belirtti.  

Citroen'in, 2002'den bu yana 3,5 milyondan fazla satılan modeli C3'ün yenilenmesi dolayısıyla düzenlenen basın toplantısında konuşan Tatoğlu, Citroen  markasını Türkiye pazarında güçlü bir oyuncu olma hedefine ulaştıracak yeni C3  modeli ile B segmentindeki en iddialı seçeneklerden birini sunduklarını söyledi.       

Yeni Citroen C3'te yer alan entegre kamera sisteminin sektörde bir ilk  olduğunu vurgulayan Tatoğlu, mobil entegrasyon çözümleri sunan bu sistem  sayesinde kaza anları, acil durumlar ve yolda karşılaşılan ilginç görüntülerin kayıt altına alınabildiğini, kaza anını otomatik olarak kayıt altına alan bu  sistemin, sigorta poliçelerinde artı bir avantaj sağlayıp sağlamayacağı konusunda da çalışmalar yürüttüklerini anlattı.    

 

Citroen C3'ün satışa sunulduğu 2002'den bu yana iki nesil boyunca 3,5  milyondan fazla satıldığını bildiren Tatoğlu, şunları kaydetti: "Citroen C3, 14 yıl içerisinde B segmentinde, yüksek teknolojili  verimli dizel motorlar, panoramik açılabilir cam tavan, otomatik klima, akıllı otomatik şanzıman seçenekleri, fonksiyonel iç mekan, yüksek güvenlik donanımları, Visiodrive gibi fark yaratan özellikler sunarak tüketicilerin beklentilerini rakiplerinden önce karşıladı.

Citroen'in tüketicilerden aldığı geri bildirimler,  markanın öncü kimliği ve güçlü mirasını birleştirerek geliştirdiği üçüncü nesil  C3'ü, Türkiye'de 1.2 litre PureTech ve 1.6 litre BlueHDi motor seçenekleri ile 52  bin 250 liradan başlayan fiyatlarla tüketiciyle buluşturuyoruz. Yeni Citroen  C3'te 2016 sonuna kadar 600, 2017'de ise 4 bin 500 satış hedefliyoruz."          

"ÖTV artışı sonrası markaların kampanyalarına devam etmesini  bekliyoruz" Bahattin Tatoğlu, Citroen'in, dünya genelinde en çok tavsiye edilen  ilk 3 otomotiv markası arasına girmeyi, yüzde 30 daha fazla global satış elde etmeyi ve konfor anlamında referans alınan bir marka olmayı hedeflediğini vurguladı. Bu hedefe paralel, Türkiye'de de pazar paylarını yüzde 2,8'den yüzde 3,5-4 bandına çıkarmayı planladıklarını kaydeden Tatoğlu, "Önümüzdeki süreçte her  6 ayda bir yeni bir modeli satışa sunarak Türkiye pazarında 10 yıl önce  başardığımız sıçramanın benzerini 2016 sonundan itibaren gerçekleştirmeye  başlayacağız. Türkiye'de en fazla tercih edilen ve yıllık 150-160 binlik satış  adedine sahip olan B segmentinde, yeni C3 ile pazarda iddiamızı artıracağız."  diye konuştu.  

Son Güncelleme: 28.11.2016 17:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.