01 Mayıs 2016 Pazar 23:48
Çocuklar İçin akılı saat

Çin’de üretimlerini sürdüren Xiaomi, çocuklar için özel olarak akıllı saat üretti. Xiaomi daha önce de çocuklara özgü akıllı bileklik üretmişti.
Çocuklar İçin Xiaomi'den Özel Akıllı Saat
Teknoloji dünyasında farklı ürünler ile yer bulmaya çalışan Xiaomi, bu konuda oldukça farklı bir ürün kullanıma sunuyor. Konuyla ilgili yapılan açıklamalarda Xiaomi’nin çocuklar için özel bir akıllı saat ürettiği öğrenilirken, bu akıllı saat pek çok önemli işlevi yerine getiriyor. 

Çocukların sürekli kolunda takılı kalacak akıllı saat, sürekli çocukların takip edilmesini sağlayacak. Saatte bulunan GPS çipi sayesinde saatin anlık olarak nerede olduğunun takip edilmesi mümkün olacağından dolayı ailelerin bu konudaki büyük bir ihtiyacı da karşılanmış olacak.  

Küçük bir sim kartın yer aldığı akıllı saat üstelik belirlenen 6 numara ile görüşme de sağlayabiliyor. Bu açıdan çocukların istediği zaman ailelerine ulaşabilmesi de mümkün. Bunun yanı sıra Bluetooth ve WiFi gibi bağlantı türlerini de destekleyen akıllı saat, acil durumlar için de özel olarak hazırlanmış durumda. 6 gün gibi bir bekleme süresine sahip olan cihaz, bu sayede uzun bir kullanım sunarken, acil durumlarda da 7 saniyelik bir ses kaydının gönderilmesine imkan sağlıyor.

Cihazın satış fiyatının 59 Dolar olduğu öğrenilirken, özellikle çocuklara yönelik pek çok ailenin bu cihazı tercih etmesi bekleniyor. 

Son Güncelleme: 01.05.2016 23:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.