28 Ağustos 2018 Salı 13:54
Cyberpunk 2077 Oynanış Videosu Oyunculara Sunuldu

Cyberpunk 2077 için meraklı bekleyiş hız kesmeden devam ediyor. 

Oyuncuların merak dozunu daha da arttıran yapımcılar, oyunun ilk oynanış videosunu geçtiğimiz saatlerde yayınladı. Film sahnelerini aratmayan oynanış videosuyla oyuncuları şimdiden heyecanlandıran CD Projekt oldukça iddialı bir oyun ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. İşte karşınızda 48 dakikalık Cyberpunk 2077 oynanış videosu!

Cyberpunk 2077 oynanış videosu sonunda yayınlandı!

Yayınlanan oynanış videosuyla oyun hakkında birçok önemli detayı paylaşan yapımcılar, muhteşem görüntüler ile oyuncuları adeta büyülüyor diyebiliriz. Etkileyici görüntülerin yanı sıra oyunun hikayesi hakkında da oyuncuları bilgilendiren CD Projekt, oynanış videosunda şahit olduğumuz grafiklerin oyununun tam sürümü ile farklı olacağı da belirtildi.

Oyunda yöneteğimiz ekibin, organ mafyası gibi parça kaçakçılığı yaptığını görmekteyiz. 18 yaşından küçük oyuncular için uygun olmayan sahneleri barındıran yapım, birbirinden heyecanlı bölümleri ile oyuncuları ekran başına bağlayacak.

Yaklaşık olarak 1 saat uzunluğunda olan oynanış videosunda, aradığımız karakterin tamamen çıplak olarak bulunduğu sahnelerde yer alıyor. Daha önceden de CD Projekt Red  tarafından yapılan açıklamada, Cyberpunk evreninde insan bedeninin kutsal olduğu vurgulanmıştı. O yüzden bu tür sahneler ile karşılacağımızı belirten yetkililer, oyun mekaniğiyle de oyuncuları oldukça etkileyecek. Son olarak ise Cyberpunk 2077‘nin çıkış tarihinin 2019’un sonlarına doğru olacağını hatırlatarak, sinema filmi tadında oynanış videosuyla sizleri baş başa bırakalım.

Son Güncelleme: 28.08.2018 15:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.