29 Mayıs 2019 Çarşamba 23:46
Death Stranding Sızdı! Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Açık dünya aksiyon oyunu Death Stranding Sony'nin E3 basın konferansında PlayStation 4 için duyuruldu fakat konsolun baş mimarı Mark Cerny tarafından yapılan açıklamalara göre bir sonraki PlayStation konsoluna da çıkacak.

Oyun hakkında halen çok fazla bilgiye sahip değiliz. Şu ana kadar Death Stranding ile ilgili paylaşılan tüm videolar ve bilgiler oyun hakkında pek detaylı bilgi vermiyor. Oyunun tanıtım yazısında yer alan bilgilere göre; Efsanevi oyun yapımcısı Hideo Kojima tarafından geliştirilen bu oyunda benzersiz bir yolculuğa çıkın.

Ölümün gelgitlerinin her yerde pusuda beklediği ölümcül ve gizemli dünyaya meydan okurken işçi Sam Bridges'i oynayın. Death Stranding; Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Lindsay Wagner, Léa Seydoux ve Guillermo del Toro'nun yer aldığı yıldız kadrosuyla eşsiz ve unutulmaz bir oyundur. 

Buna ek olarak Kojima Productions tarafından geliştirilen yapımı ön sipariş veren kullanıcılara PlayStation 4 dinamik teması, PlayStation Network avatarı (Chibi Ludens) ve şu oyun içi öğeler (Altın "Sam" güneş gözlüğü, altın zırh, altın şapka ve hız arttıran giyilebilir altın iskelet) sunulacak.

Peki ya siz Death Stranding için heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.