04 Ağustos 2015 Salı 20:24
Ekran Büyük, Fiyat Düşük

Nitekim Grand serisinde de, büyük ekranlı ancak düşük fiyatlı cep telefonları üretiyor. Samsung Grand Neo, bu tanıma uyan bir telefon ve Galaxy Grand modelinin güncellenmiş hali yerine geçiyor.

Samsung Grand Neo, 143x 77 x 9 mm ölçülerinde ve 163 gram ağırlığında. Ekran büyüklüğü 5.0 inç, çözünürlüğü ise 480 x 800 piksel. Panelinde ise TFT teknolojisi kullanıyor, PPI değeri de 186. Ne yazık ki çözünürlük değeri biraz düşük, bu yüzden büyük ekran üzerinde çok kaliteli bir görüntü veremiyor. Ancak çok fazla bir beklentiniz yoksa sizi tatmin etmeye yetecektir.

Samsung Grand Neo, donanım olarak Broadcom BCM23550 çipset, çift çekirdekli 1.2 Ghz Cortex A7 işlemci, VideoCore IV grafik işlemcisi ve 1 GB RAM kullanıyor. Bunlar gayet yeterli donanımlar ve günlük kullanımda herhangi bir performans sorunu yaşatmıyorlar. Telefonun arka tarafında 5 MP büyüklüğünde bir kamera bulunuyor, ön tarafında ise kamera bulunmuyor. Resim ile video kalitesi klasmanına göre tatmin edici seviyelerde. Batarya kapasitesi 2.100 mAh olan telefon, şarja koyulmadan 1.5 gün boyunca kullanılabiliyor. Samsung Grand Neo uygun fiyatlı bir giriş modeli ve bu nedenle de satın alınmayı hak ediyor. bu telefonu düşük fiyatlar ve özel avantajlarla elde edebilirsiniz. 

Son Güncelleme: 25.08.2016 00:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.