06 Nisan 2016 Çarşamba 15:47
En Gümcel Android Sürümlerinden Olan Marshmallow Hızla Yükseliyor

Google’ın akıllı telefonlar için geliştirmiş olduğu işletim sistemi olan Android, büyük bir kullanıcı kitlesine hitap ediyor.

 

Android işletim sisteminin son versiyonu olan 6.0 Marsmallow’un her geçen gün kullanım oranı artıyor. Bu da akıllı telefon üreticilerinin ekmeğine yağ sürüyor. Son yapılan araştırmalar Dünya genelinde Android işletim sistemi ile çalışan akıllı telefonların %35,8’i 5.0 Lollipop versiyonu ile %33,4’lük kısmı ise 4.0 KitKat versiyonuyla çalışmakta ve bu sıralamanın en gerisinde ise %4.6 oranla Android’in en güncel versiyonu olan Marshmallow yer alıyor.

 

Marsmahmallow versiyonu geçtiğimiz aya bakarak %100’lük bir artışla bugünkü verilere ulaşmış durumda. Piyasaya sunulan her Android işletim sistemli akıllı telefonun Android 6.0 verisyonu ile çalışacağını hesaba katarsak bu oran her geçen gün katlanarak artacağa benziyor.

Son Güncelleme: 06.04.2016 16:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.