07 Eylül 2018 Cuma 14:20
Erdoğan IPhone Almayın Dedi! Apple Türkiye'ye Özel Zam Yaptı!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın ''Almayın'' çağrısı yaptığı Apple, Türkiye için özel bir zam yaptı. Geçen haftalarda ürünlerine zam yapan Apple, resmi servis ve onarım ücretlerinde Türkiye'ye özel bir zam yaptı.

IPHONE X EKRANINA BÜYÜK ZAM

iPhone X sahipleri kırılan ekranı değiştirmek istediğinde geçen sene kasım ayında 1180 TL ödemek durumunda kalıyordu. Değişen fiyat tarifesiyle birlikte ekran değişim ücreti 1449 TL'ye çıkmış durumda. Aynı işlem Amerika'da 279 dolardan gerçekleştiriliyor. Bu da güncel döviz kuruyla 1840 TL'ye denk düşüyor.

BATARYAYA DA ZAM GELDİ

Öte yandan Apple'ın sene başından beri yürüttüğü pil değiştirme kampanyasında da zam söz konusu. Eski model iPhone'ların yazılım güncellemesiyle yavaşlatıldığı bunun sebebinin de eskiyen piller olduğu ortaya çıkmıştı. Ardından Apple uygun fiyatlı pil değiştirme kampanyasını duyurmuştu.

Bu kampanya başladığında garanti kapsamı dışındaki cihazların pilleri 129 TL'den değiştiriliyordu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.