04 Ocak 2021 Pazartesi 14:32
Exxen'e Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor!

Acun Ilıcalı’nın başı Exxen’le dertte!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın başı büyük umutlarla açtığı Exxen ile dertte. 1 Ocak 2021 tarihinde yayın hayatına başlayan Exxen platformunda aksaklıklar bir türlü bitmiyor. Kullanıcılardan birbiri ardına gelen şikayetlerin ardından Acun Ilıcalı’dan bir açıklama geldi. Ayrıca abonelik iptal kısmının olmaması Exxen’deki şikayetlerin artacağına işaret ediyor.

Bilindiği üzere Acun Ilıcalı’nın Exxen platformu 1 Ocak 2021 tarihinde yayın hayatına başlamıştı.

İddialı yapımlar ve birbirinden başarılı içeriklerin olduğu Exxen büyük umutlarla yayına girmişti.

Yalnız yayına girdiği günden bu yana Exxen’deki sıkıntılar ve şikayetler bitmek bilmiyor.

Exxen'in bir mobil uygulaması veya akıllı TV'lerde kolay kullanım sağlayacak bir çözümü şimdilik görünmediği ve bunun yerine bilgisayarı kabloyla bağlayın diye bir yönerge verildiği kaydedildi.

Gelen tepkiler ve şikayetler üzerine Acun Ilıcalı’dan açıklama geldi.

“SORUNLAR BÜYÜK ÖLÇÜDE ÇÖZÜLDÜ”

Acun Ilıcalı gelen tepkiler üzerine sosyal medya hesabı Instagram üzerinden "Büyük ilginiz için çok teşekkür ediyoruz. Aşırı yoğunluktan kaynaklanan teknik sorunlar büyük ölçüde çözüldü. İlginize layık olmaya çalışacağız" paylaşımını yaptı.

ABONELİK İPTALİ YOK

Öte yandan kullanıcılar abonelik iptali kısmının olmadığını ve üye olduğu kart bilgilerini silemediği de belirtildi. 

Hem ücret ödeyip hem de reklam izleneceği ortaya çıktı.

TEPKİ YAĞIYOR

Kullanıcılar para ödeyerek kayıt oldukları uygulamada reklamlara takılacaklarını öğrenince tepki gösterdi. Exxen'de hem ücret ödenip hem de reklam izlenecek olması ise sosyal medyada gündem oldu. Kullanıcılar "İnsanlar bu platformlara reklam izlememek için para veriyor, reklamlı abonelik ne demek?" diyerek uygulamaya tepki gösterdi.

Son Güncelleme: 04.01.2021 16:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.