13 Nisan 2014 Pazar 10:45
Facebook kullanıcılarına şok

30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri ile Büyükşehir statüsüne yükselen Tekirdağ’da Facebook kullanıcıları, büyük sürprizle karşılaştı. Facebook hesabında yaşadığı şehri Tekirdağ olarak belirten kullanıcıların bilgileri otomatik olarak değiştirildi.

 

’Yaşadığı şehir’ ve ’Memleketi’ bölümünde Tekirdağ yazan kullanıcıların hesapları güncellenerek, bilgiler, Tekirdağ’ın merkez ilçesi Süleymanpaşa olarak değiştirildi. Durum üzerine Tekirdağlı olan ve Tekirdağ’da yaşayan kullanıcılar Facebook’a göre ’Süleymanpaşa’lı oldu.

 

Yaşanan olay vatandaşlar tarafından tepkiye neden oldu. Hesabında Tekirdağ’ın, Süleymanpaşa olarak değiştirildiğini gören vatandaşların Mark Zuckerberg’e mektup yazarak, ibarenin düzeltilmesini istediği kaydedildi.

Son Güncelleme: 13.04.2014 10:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.