26 Ağustos 2018 Pazar 23:57
Fifa 19 2 Yeni Özellik Geldi

Son günlerin en çok beklenen futbol oyunlarından FIFA 19, oldukça ilginç oyun modlarıyla geliyor.

Hayatta kalma modu ve hakemi kapatma seçeneği bulunan oyun bu özelliklerle rakiplerinden ayrılmayı başarıyor. 

FIFA STREET EFSANESİ GERİ DÖNÜYOR

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bilgiye göre, FIFA 19'da 5'e 5 maçların geri dönüşüyle büyük heyecan yeniden başlıyor olabilir. Zira gelen sızıntılar EA Sports'un bu özelliğine oyunda yer vereceği yönünde. 

Henüz resmiyet kazanmayan iddialara göre, bu modda her gol yediğinizde bir oyuncuyu kaybedeceğiz. Söz konusu mod FIFA Street kadar detaylı olmasa da başlangıç seviyesi diyebileceğimiz yeni bir mod olarak kullanıcıların beğenisine sunulacak. 

FIFA 19 TÜRKİYE FİYATI NE KADAR?

FIFA 19'un Türkiye fiyatı belli oldu. Oyunun standart sürümünü satın almak isteyen PS4 sahiplerinin 359 TL karşılığında ön sipariş vermesi gerekiyor. Şampiyonlar sürümü 449,99 TL olan FIFA 19’un Ultimate sürümü ise tam tamına 500 TL ön sipariş fiyatına sahip. Bu fiyatı gören oyuncular ise haliyle isyanda!

En önemlisi de FIFA 18'den FIFA 19'a geçmek için bu denli yüksek bir fiyat etiketinin 'saçma' bulunması. Oyuncuların azımsanmayacak bir kısmı FIFA 18'den FIFA 19'a geçmek için yeteri kadar önemli yenilik görmüyor yeni oyunda. Haliyle yüksek fiyatlar oyuncuları FIFA 19'a biraz daha temkinli yaklaştırıyor. 

FIFA 19'DA HANGİ ÖZELLİKLER OLACAK?

Geçen 10 yılın ardından Şampiyonlar Ligi lisansı sona eren Konami, bu lisansı en büyük rakibine kaptırdı. UEFA ile ilgili her şey bundan sonra FIFA’dan sorulacak.

Bunun dışında hikaye modu The Journey (Yolculuk) hakkında da ilk bilgiler geldi. Alex Hunter‘ın hikayesi 3. ve son sezonuna hazırlanıyor. Bu kez Alex’in kardeşi Kim Hunter da oynanabilir karakterler arasında yer alacak.

Oyun için duyurulan yeni mod ise Kick Off oldu. Aslında klasik bir mod olan Kick Off tamamen yenileniyor. Rank sistemi getirilen bu modda arkadaşlarınıza karşı meydan okumalar gerçekleştirebileceksiniz.

Yeni FIFA’da ayrıca Real Player Motion özelliği detaylandırılacak. Oyuncu hareketleri tamamen simule edilerek oyuna aktarılmış durumda.

Önümüzdeki haftalarda FIFA hakkında çok daha fazla bilgi verileceğini belirtelim. FIFA 19 çıkış tarihi ise 28 Eylül olarak duyuruldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.