29 Ekim 2016 Cumartesi 14:10
Final Cut Pro X güncellendi

 Retina kalitesinde Multi-Touch özellikli ekran ile klavyenin klasik işlev sırasının yerini alıyor. Bu güncelleme Magnetic Timeline’daki yeni inanılmaz düzenleme özelliklerini, yeni MacBook Pro’daki devrim niteliğindeki Touch Bar desteğini ve geniş renk yelpazesindeki iş akışları için tam destek sunan yeniden tasarlanmış arayüzü içeriyor. Apple, Motion ve Compressor’de de güncellemeler yaptı.

“Bu, Final Cut Pro X’i beş yıl önce tamamen yeniden tasarladığımızdan bu yana yaptığımız en büyük güncelleme,.” Diyen Apple’ın Uygulama Ürün Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Susan Prescott şöyle devam etti: “Yeni sürüm şık bir arayüze sahip ve klasik takip tabanlı video düzenleme uygulamalarının sunduğundan çok daha fazlasını sunan yeni güçlü düzenleme özellikleri getiriyor. Ayrıca, devrim niteliğindeki Touch Bar, profesyonel video düzenlemesi yapanlara Final Cut Pro X ile etkileşimde bulunmanın tamamen yeni bir yöntemini sunuyor.”

Son Güncelleme: 29.10.2016 14:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.