23 Nisan 2015 Perşembe 09:31
Firefox 100 milyon'u geçti

Android cihazlar için en iyi Google Chrome alternatifi olan Firefox Browser, bugün itibariyle 100 milyon indirilme sayısını aştı.

Masaüstündeki milyonlarca kullanıcısı ile yakaladığı başarıyı mobile taşıyan Firefox, uzun zamandır Android kullanıcıları tarafından da kullanılabiliyor.

Uzun zamandır Android cihazlar için geliştirilmeye devam eden Firefox Browser, bugün itibariyle 100 milyon indirilme sayısını aştı.

Blogu üzerinden yapılan açıklamaya göre müthiş bir kararlılık ile Android kullanıcıları tarafından her zaman 4 ve üzeri yıldız alan Firefox Browser, bugün itibariyle 100 milyon indirilme sayısını aştı.
Çeşitli özelleştirmeleri ve diğer tarayıcılardan çok daha güçlü bir yapısı olduğu belirtilen ve çevrimiçi gizlilik yapısına dikkat çekilen Firefox Browser’ın eklenti desteğinin de bu başarıda pay sahibi olduğu dile getirilmiş.

Son olarak 10 Kasım tarihinde DuckDuckGo arama motorunun da eklendiği Firefox Browser’ın gelişimi büyük bir kararlılık ile devam ediyor.

Kolay kullanımı ve kararlı yapısı ile Android cihazlar için en iyi Google Chrome alternatiflerinden olan Firefox Browser, tamamen ücretsiz olarak kullanılabiliyor.

Son Güncelleme: 23.04.2015 09:33
Anahtar Kelimeler:
100FirefoxMilyonu Geçti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.