02 Temmuz 2018 Pazartesi 11:17
Fortnite Bakın Aylık Ne Kadar Kazanıyor

Geçen yıl piyasaya sürülmesinin ardından kısa bir sürede dünyanın en popüler battle royale oyunlarından birisi haline gelen Fortnite, rekor üzerine rekor kırmaya devam ediyor. Mayıs ayında tam 318 milyon dolarlık gelir elde eden Fortnite, free-to-play oyunlar arasında bir ayda en çok gelir elde eden oyun konumuna erişti. 


 
Yapılan araştırmalara göre Fortnite oyuncularının tam olarak yüzde 70'i oyun içi satın alma işlemini gerçekleştiriyor. Bu oyuncuların harcadığı ortalama miktar ise 84.67 dolar olarak tespit edilmiş. Para harcayan ve harcamayan tüm oyuncular beraber hesaplandığında da ortalama harcanan ücretin 58.27 dolar olduğunu da eklemekte yarar var.

Free-to-play yapımlar arasında bir ayda en çok gelir elde eden oyun olan Fortnite, PUBG'ye 95 milyon dolarlık bir fark atmış durumda. 2017'nin Temmuz ayında yayınlanan Fortnite'ın bugüne kadar elde ettiği toplam hasılat ise tam 1.2 milyar dolar. Oyun dünyasında kırılan hasılatların haddi hesabı olmadığı bir gerçek. Özellikle son zamanlarda battle royale türünde dönen paraları işin içine katacak olursak. 

Fortnite, şu an da PlayStation 4, Xbox One, PC ve Nintendo Switch platformlarında ücretsiz bir şekilde oynanabilmekte. Xbox One, PC ve Nintendo Switch arasında çapraz platform desteğinin bulunduğunu da eklemekte yarar var.

Anahtar Kelimeler:
ParaAylıkKazançFortnite
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.