29 Mayıs 2018 Salı 01:13
Fortnite PUBG'yi Tahtından İndirdi!

Geçtiğimiz sene battle royale oyun türlerinden PUBG, inanılmaz bir yükselişle rekorları alt üst ediyordu. Ancak bu yıl aynı oyun türündeki bir başka oyun olan Fortnite, PUBG’nin liderliğini elinden almaya geliyor. Sağlam adımlarla gelen Fortnite, peki bu hızlı yükselişini neye borçlu?

Aynı zamanda ekibin hile yapan oyuncular için bir dizi önlem üzerinde çalıştığını ve bu da içerik geliştirme sürecini zedelediğini söyledi. Yazıda, “Oyun için bazı anlamlı iyileştirmeler yaptık, ancak başka şekillerde yetersiz kaldık.” diyen geliştirici ekip geçtiğimiz yıla göre geriye düştüğünü itiraf etti.

PUBG, hilelere karşı da çözümler getirecek!

Oyuncularının performansla ilgili şikayetlerini düzgün bir biçimde ele alamadıklarını ve dolayısıyla son zamanlarda oyuna gerekli güncellemelerigetiremediklerini söyleyen ekip, önlerinde planlı olarak yapacakları bazı çalışma konuları olduğunu duyurdu. Bu konular; oyun içi performans, sunucu optimizasyonu ve hilelere karşı çözümler olarak üç ana başlık altında toplandı.

Bakalım ilerleyen günlerde Fortnite ile olan rekabet, PUBG‘yi eski günlerine getirecek mi, yoksa bu efsane oyun tepetaklak bir yuvarlanışa mı sahne olacak?

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.