04 Ağustos 2015 Salı 14:08
Galaxy E5 İnceleme

A serisini orta sınıf, S serisini de üst sınıf kabul edersek, E serisi orta-üst sınıfa giriyor. Telefonda Galaxy A serilerinde olduğu gibi metal kasa kullanılmamış, halen plastik kullanılıyor.

Ancak kalitesiz ve özensiz durmuyor. Telefonun ekranı 5 inç, çözünürlüğü ise 720 x 1280 piksel, ayrıca panelinde SuperAMOLED teknolojisine sahip. Görüntü kalitesi oldukça yüksek ve gün ışığı altında bile iyi sonuçlar veriyor. Telefon, donanım olarak çift çekirdekli 1.2Ghz işlemci ve 1.5 GB RAM kullanıyor.

Galaxy E5 modelinin arka tarafında 8 MP, önünde ise 5 MP kamera bulunuyor. Resim ve video kalitesi klasmanına göre gayet yüksek. Genel olarak gayet kaliteli fotoğraflar çekilebiliyor. Telefon Android 4.4.4 yüklü geliyor ve Android 5.0 sürümüne güncellenebiliyor. Günlük kullanımda herhangi bir performans sorunu yaşatmıyor. Galaxy E52.400 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip, yani şarj edilmeden yaklaşık 1.5 gün boyunca dayanıyor. E serisi, S serisini pahalı bulanlara, A serisinin de performansını beğenmeyenlere hitap ediyor. Daha çok gençlere yönelik üretilmiş bu telefon, fiyat/performans oranının yüksekliği ile ilgi topluyor. Galaxy E5 m odelinin, Samsung’un yeni nesil tasarım ve donanım kullanan modellerinden biri olduğunu söylemek mümkün.

Son Güncelleme: 01.09.2016 16:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.