29 Haziran 2016 Çarşamba 17:34
Galaxy Note 7 Beklediğinizden Daha Önce Gelebilir

Akıllı telefon pazarının açık ara lideri Samsung oldukça başarılı olan Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge‘den sonra Note serisi ile yoluna devam etmek istiyor. iPhone 7‘nin altında kalmamak için ismini Galaxy Note 6 değil de Galaxy Note 7 olarak değiştiren firmanın yeni nesil telefonunu 2 Ağustos’ta tanıtması bekleniyor. Her yıl Ağustos sonu, Eylül başında tanıtılan Note serisi bu yıl biraz erken gelerek iPhone 7‘nin pazarından pay almaya çalışacak gibi duruyor. Gerçi gelen bilgilere göre Apple‘ın da iPhone 7 tanıtımını öne çekmesi bekleniyor ve Ağustos ayında kıyasıya bir mücadele bizi bekleyecek gibi görünüyor.

Yeni nesil Galaxy Note 7‘nin en merak edilen özelliği ise pil gücü diyebiliriz. Pil tarafında çıtayı her yıl arttıran Samsung‘un Note 7‘de en az 4000 mAh pil gücü sunması bekleniyordu ama gelen bilgilere göre Note 7, Galaxy S7 Edge‘de olduğu gibi 3600 mAh pil gücü ile yola devam edecek gibi görünüyor. 20 saat video izleme imkanı sunacak olan yeni nesil Note serisi bu bağlamda Galaxy S7 Edge‘nin de tam 2 katı fark atacak. Gelişmeler oldukça bildirmeye devam edeceğiz…

Son Güncelleme: 29.06.2016 17:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.