21 Temmuz 2016 Perşembe 16:04
Galaxy Note 7 Görücüye Çıkacak

Akıllı telefon pazarının lider firması Samsung yeni nesil amiral gemisi Galaxy Note 7‘yi kısa süre içinde bizlerle tanıştıracak. En merak edilen özelliklerinden birisi ise Galaxy Note 7 Hafızası oldu. Gelen bilgiler ve görseller Samsung‘un 32 GB yerine (artık onu Apple’da kullanıyor) 64 GB ile karşımıza çıkacağını gösteriyor.


Doğruluğu tartışılsa da Samsung‘un bu seçeneği kullanacağını düşünüyoruz; zira bildiğiniz gibi Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge‘nin de 64 GB seçeneği mevcut. Bunun standartlaşması ise oldukça önemli. Bu görseller 32 GB seçeneğini ortadan kaldırır mı derseniz tabii ki kaldırmaz ama Samsung‘un oldukça agresif olacağını görebiliriz… Burada en önemli soru işaretlerinden birisi ise telefon hafızanın ne kadarını kullanacak?
 

Son Güncelleme: 21.07.2016 16:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.