09 Aralık 2016 Cuma 11:30
Galaxy Note 7 o ülkede satışı durduruldu !

 Samsung, kullanıcılara para iadesi de etse değişim kampanyaları da sunsa ne yazık ki istediği sonuca ulaşamıyor.

Geçtiğimiz günlerde Avustralya'daki operatörler Note 7'ler için GSM desteğini çekmişti. Şimdi de Kanada ve ABD'deki GSM operatörleri de cihaza verdikleri desteği kesiyor. 

Kanada'daki GSM operatörleri 12 Aralık, ABD'dekiler ise 15 Aralık itibariyle Galaxy Note 7'ye verdikleri desteği kesecekler. GSM yönünden çalışamaz duruma gelecek cihazların sadece Wi-Fi'a bağlanabilen tabletlerden bir farkı kalmayacak. Öte yandan ABD'de yayınlanacak bir güncelleme ile Note 7'lerin şarj olma yeteneğini de ortadan kaldırılacak. Böylece şarjı biten cihazlar, tekrar çalışamayacak.

Bu uygulamanın geliştirilerek diğer ülkeler tarafından da uygulanması bekleniyor. Aynı yöntemin Türkiye'deki cihazlar için uygulanacağı konusunda ise herhangi bir bir bilgi bulunmuyor.

Son Güncelleme: 09.12.2016 11:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.