25 Nisan 2015 Cumartesi 15:45
Galaxy S6 ve iPhone 6 Optik Görüntü Sabitleme Testi

Apple, iPhone 6'da ilk kez OIS yani Optik Görüntü Sabitleme teknolojisi kullandı. Samsung'ta Galaxy S6'da bu teknolojiyi kullanıyor ve 2 telefon sarsıntısız video çekme yetenekleri bakımından şu anda listenin en üstünde yer alıyorlar. 

Bizde her 2 telefonla kısa bir video çektik ve sonuçları sizlerle paylaşmak istedik. İşte Galaxy S6 ve iPhone 6 Optik Görüntü Sabitleme karşılaştırması.

Not: Telefonlar üst üste konularak çekim yapılmıştır. Birinin diğerinden daha az daha fazla sallanma durumu söz konusu değildir. 2 ayrı video şeklinde size bunu sunyoruz; lakin montaj yaptığımızda çözünürlükler ve FPS oranlarında oynama oluyor ve bu özellikle yüksek FPS oranına sahip Galaxy S6 için handikap oluşturuyor. Biz de bizim yüzümüzden arada fark oluşmaması için bu yöntemi tercih ettik. 

Son Güncelleme: 25.04.2015 15:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.