03 Ocak 2016 Pazar 12:27
Galaxy s7 edge plus özellikleri fiyati belli oldu !

Samsung akıllı telefon yarışında pes etmeden yoluna devam eden üretici firmalardan birisi ve Galaxy serisi ile hatırı sayılır bir satış rakamına da ulaşmış oldu. Samsung, S6 Edge ve S6 Edge Plus modelleri ile büyük beğeni toplayan bu başarısını devam ettirmeyi amaçlıyor. Bu arada 2016 MWC etkinliğinde de göreceğimizi düşündüğümüz Galaxy S7 Edge Plus‘ın ortaya çıkan teknik özelliklerini sizlerle paylaşalım.

Yayınlanan ekran görüntüsü ile neredeyse tüm teknik özellikleri ortaya çıkan Galaxy S7 Edge Plus, selefini aratmayacak gibi görünüyor. Yayınlanan görsel ile birlikte, cihazın Samsung’un kendi üretimi olan Exynos yerine ısınma sorunu en aza indirgenen ve performans açısından kuvvetli Snapdragon 820 kullanacağı da kesinleşmiş oldu.

Samsung Galaxy S7 Edge Plus, SM G93 kod adı ile tanınmakta olup, 5.7 inç büyüklüğünde çift tarafı kavisli ekran ile gelecek. Ekran çözünürlüğü 2560 x 1440 olacak olan Galaxy S7 Edge Plus, grafik işlemcisi olarak Adreno 530 serisi kullanacak. Boyut olarak Galaxy S6 ile aynı olacak yani 143 x 70.5 mm boyutunda olacak.

Kıvrımlı kardeşi Galaxy S7 edge ise 151 x 73mm boyutlarında olacak. Galaxy S7 edge’in 5.5 inçlik bir ekran ile geleceği düşünülürse, bu boyutların oldukça etkileyici olduğunu söyleyebiliriz.

Galaxy S7 Edge Plus  4 GB RAM’e sahip olacak ve önde 5 MP arkada ise 12.2 MP ‘lik yazılımsal olarak rakiplerini aratmayacak kamera kullanacak. S6 Edge Plus modeli gibi parmak izi sensörünü de üzerinde barındıracak.

Ortaya çıkan yeni sızıntılar Galaxy S7’nin, Galaxy Note 5 gibi kıvrımlı bir arka yüzeye ve Galaxy S7 edge’in ise Galaxy S6 edge+ gibi düz biz arka yüzeye sahip olacağını işaret ediyor.Çin’in Twitter’ı olarak nitelendirilen Weibo’da, Galaxy S7 modeline ait olduğu söylenen ön panel yayınlandı. Galaxy S7 ön panelinde aynı Galaxy S6’da olduğu gibi fiziksel dikdörtgen bir ana ekran tuşu yer alıyor. Panelde ayrıca sensörler ve ön kamera bölümleri bulunuyor. Bu bölümlerin konumlandırılması da yine Galaxy S6 ile benzerlik gösteriyor.

Samsung Galaxy S7; Snapdragon 820 veya Exynos 8890 yonga seti (Galaxy S7 Edge Plus, Snapdragon 820 kullanacağı göz önünde bulundurulur ise 820 muhtemel dahilinde olacaktır) , 4 GB RAM ile gelecek. Quad HD çözünürlüğe sahip ekran ile gelecek olan Galaxy S7’de, parmak izi sensörü ve iris tarayıcı özellikleri de bulunacak. 

Samsung Galaxy S7 edge Plus için en az 3000TL’yi bir kenara koymanızı öneririz.

Son Güncelleme: 03.01.2016 12:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.