05 Nisan 2016 Salı 23:33
Galaxy S7'yi 16 saat suda kalırsa nolur

Samsung, yeni telefonu Galaxy S7'nin 1,5 metre derinlikteki suda yaklaşık 30 dakika kalabileceğini söylüyor. Peki telefonu daha uzun süreyle suda bırakırsanız ne olur? İncelemeleriyle tanınan YouTube kanalı Unbox Therapy, cevabı öğrenmek için Galaxy S7'yi 16 saat suyun içinde bıraktı.

Yarım saatlik su geçirmezliğin yeterince heyecan verici olmadığını düşünen Unbox Therapy, Galaxy S7'yi suyla dolu bir kavanozun içinde 16 saat açık olarak bıraktı. Kavanoz pek derin olmasa da telefon kavanozdan çalışır halde çıkmayı başardı.

Galaxy S7'yi bu kadar uzun süre suda bıraktıktan sonra hemen şarj adaptörüne bağlamak, iyi bir fikir olmasa gerek. Bize sorarsanız, S7'nizle böyle denemeler yapmamanızı tavsiye ediyoruz. İlginç deneyi yukarıdaki videoda izleyebilirsiniz.

Son Güncelleme: 05.04.2016 23:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.