07 Ocak 2017 Cumartesi 13:15
Galaxy serisine güncelleme

Bugüne kadar birçok farklı model piyasaya süren Samsung tarafından yapılan resmi açıklama ile Galaxy Note 4, Galaxy Note 5, Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge+, Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modellerini kapsayacak bir güncellemenin yapılacağı duyuruldu. Güncellemenin söz konusu cihazlardaki güvenlik açıklarını kapatması ve bazı düzenlemeler içerdiği ifade edildi.

Samsung tarafından yapılan resmi açıklamada telefonlarda tespit edilen 28 farklı açığın söz konusu güncelleme ile kapatılacağı bildirildi. Bu açıklardan birkaç tanesinin yüksek öneme sahip olduğu belirtildi. Telefonları için en son Aralık 2016 güncellemesini sunan Samsung, bu güncellemede standart geliştirmeler ve güvenlik yamaları uygularken yeni güncelleme ile açıkları kapatmayı hedefliyor.

Önümüzdeki hafta itibariyle tüm telefonlara gelmeye başlayacak olan güncellemenin kullanıcılar tarafından mutlaka yüklenmesi gerekiyor.

Son Güncelleme: 07.01.2017 13:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.