09 Eylül 2018 Pazar 15:13
Gizliliğe Değer Veren Yeni Tarayıcı TOR

Kullanıcı verileri ve anonimlik konusunda haklı bir ünü bulunan Tor tarayıcısı,artık mobil işletim sistemi Android sürümüne de sahip. Şimdilik geliştirme aşamasında olan Tor'un Android sürümü Alpha versiyonu olarak kullanıma sunuldu.

Tor Android'e geldi

Kullanıcı aktivitelerini takip edilmeden anonim olarak internette gezinmesini sağlayan ve bu alandaki nadir uygulamalardan biri olan Tor'un Alpha sürümü herkes tarafından ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Sürümü indiren Android kullanıcıları verdikleri geri bildirim ile uygulamanın gelişmesine katkıda bulunabilecekler.

Nihai sürümünün 2019 yılında yayınlanacağı açıklanan Tor tarayıcısının Android sürümünü Google Play üzerinden indirebilirsiniz. Bu arada tarayıcının halen geliştirmesi aşamasında ön bir sürüm olduğunu ve hatalar içerebildiğini ve zaman zaman doğru şekilde çalışmayabileceğini belirtmek isteriz.

Öte yandan Tor'u iOS cihazlarında kullanmak isteyenler geliştirici firmanın Onion Browseradını verdiği tarayıcıyı deneyebilir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.