24 Ekim 2015 Cumartesi 09:49
Google, Android için yeni emojileri

Mobil cihazlarda özellikle mesajlaşırken kullandığımız emojileri kişinin ifadesini yansıtan simgeler olarak tanımlayabiliriz. Mevcut duurumda emojiler günlük mesajlaşmaların önemli bir parçası haline gelmiş durumda. Son olarak Apple iOS 9.1 güncellemesine Unicode 7.0 ve 8.0 emojilerini tam olarak destekleyen 184 yeni emoji karakteri ekledi.

Benzer bir hamla görünüşe bakılırsa Google cephesinden gelecek. Android yöneticilerinden Hiroshi Lockheimer, Twitter hesabından Android yeni emojiler üzerinde çalıştıklarını duyurdu. Lockheimer, mesajında emojiler için herhangi bir ipucu vermezken, yeni emojilerin Android platformuna ne zaman dahil edileceği noktasında da bir takvim açıklamadı.

1445662498_ios-9-1.jpg

Son Güncelleme: 24.10.2015 09:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.