25 Mart 2017 Cumartesi 12:12
Google Duo Çıktı! Peki Ne İşe Yarıyor?

Google’ın görüntülü görüşme yapmaya imkan tanıyan uygulaması Duo, yeni özelliklerle birlikte artık sesli görüşme imkanı sunacak.

Google tarafından Apple’ın FaceTime uygulamasına alternatif olarak geliştirilip uygulama mağazalarında yerini alan Google Duo, aldığı yeni güncelleme ile birlikte artık sadece görüntülü görüşmelere değil sesli görüşmelere de imkan verecek. Bu sayede kullanıcıların gerek görmedikleri durumlarda kamerayı kullanmadan mobilden daha az veri tüketimi de sağlanmış olacak.

Görüntülü arama isteği alan kullanıcı uygun olmadığı durumlarda isterse “Görüntüyü Kapat” seçeneğini kullanarak aramaya sadece sesli olarak yanıt verebilecek.

Veri kullanımını düşürecek

Özellikle yeterli internet paketi bulunmayan kullanıcılar için oldukça yararlı bir özellik kazanmış olan Google Duo, bu durumun yanında internet bağlantı kalitesinin düşük olduğu durumlarda da sadece sesli görüşme imkanıyla olası bağlantı ve donma problemleri en aza indirgemesi hedefleniyor.

Son Güncelleme: 25.03.2017 11:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.